Etusivu

Ägarbostäder

Bostadsproduktionen låter bygga högklassiga ägarbostäder till rimligt pris med kunden som utgångspunkt. Vi informerar om nya, kommande objekt på vår webbplats under Aktuellt när tidtabellerna för förhandsmarknadsföring av objekten blir klara. Bostadsproduktionen följer tillsvidare ett utlottningsförfarande i utdelningen av Hitas-bostäder.

Våra senaste objekt är Ruusunen i Kasberget, Myllypiha i Kvanrbäcken, Sompasaarenlaituri i Fiskehamnen, Hopealaakso i Kronbergsstranden, Luutnantinkulma och Luutnantti i Malmgård.

Bostadsrättsbostäder

En bostadsrättsbostad är förmånlig och riskfri. Självfinansieringsandelen är 15 % av bostadens pris och ingen återförsäljningsrisk förekommer. Bostäderna förblir alltid bostadsrättsbostäder och omfattas av en boendetrygghet som motsvarar en ägarbostad. En person som är över 55 år och byter från en bostadsrättsbostad till en annan behöver inte presentera någon förmögenhetsutredning i samband med bostadsköpet.

För närvarande kan bostäder sökas i följande områden:

Haso Tammenkallio i Kungseken, Haso Kuusikkotie 7–8 i Månsas, Haso Fortuna i Fiskehamnen, Haso Kivipadonpuisto i Åggelby, Haso Fannynkallio i Kungseken, Haso Hopeakuu och Haso Hopealanka i Månsas, Haso Spurtti och Haso Vienanpuisto i Kvarnbäcken och Haso Rantapuisto i Bocksbacka

 

Katso Pojamankallion video

Asumme Kruunuvuorenrannassa