Etusivu

Omistusasunnot

Asuntotuotanto rakennuttaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia omistusasuntoja asiakaslähtöisesti. Uusista kohteista tiedotamme Ajankohtaista-sivuillamme, kun kohteiden ennakkomarkkinointiaikataulut täsmentyvät. Asuntotuotanto noudattaa Hitas-asuntojen jaossa arvontamenettelyä. Kohteissa voi arvonnan jälkeenkin olla vapaita asuntoja.

Uusimmat kohteemme ovat Roihuvuoressa As Oy Helsingin Ruusunen, Myllypurossa As Oy Helsingin Myllypiha, Kalasatamassa As Oy Helsingin Sompasaarenlaituri, Malminkartanoon rakentuvat As Oy Helsingin Luutnantinkulma ja As Oy Helsingin Luutnantti sekä Kruunuvuorenrantaan rakentuva As Oy Helsingin Hopealaakso.

Asumisoikeusasunnot

Asumisoikeusasunto on turvallinen vaihtoehto. Sen omarahoitusosuus on 15 % asunnon hinnasta, eikä siinä ole jälleenmyyntiriskiä. Asunnot pysyvät asumisoikeusasuntoina ja niissä on omistusasuntoa vastaava asumisturva. Yli 55-vuotiaan tai asumisoikeusasunnosta toiseen vaihtavan ei
tarvitse esittää varallisuusselvitystä asuntoa ostaessaan.

Tällä hetkellä asuntoja on haettavissa seuraavista kohteista:

Haso Fortuna Kalasatamassa, Haso Kivipadonpuisto Oulunkylässä, Haso Fannynkallio Kuninkaantammessa, Haso Hopeakuu ja Haso Hopealanka Kruunuvuorenrannassa, Haso Spurtti ja Haso Vienanpuisto Myllypurossa, Haso Luutnantinpolku Malminkartanossa, Haso Rantapuisto Pukinmäessä.