Helsingin Asumisoikeus Oy
Ystävyydenpuisto
Kauppakartanonkatu 16 b 00930 Helsinki
Myyty

Kohde

Yleistiedot

Kohteen hakuaika on päättynyt 10.3.2021 klo 12.00.  

Hakemukset ovat käsittelyssä ja tarjous asunnosta lähetetään noin kahden viikon sisällä pienimmälle järjestysnumerolle ko. asuntoa hakeneelle. Tarjoukset lähetetään sähköpostilla. Emme erikseen ilmoita sijoitusta jonossa. Hakemuksenne on voimassa kohteen rakentamisen ajan. Hakijalla tulee olla kunnan myöntämä, käyttämätön asumisoikeusnumero, jota ilman emme voi käsitellä hakemuksia. Mikäli ette saa tarjousta hakemastanne asunnosta, jäätte edelleen jonoon asumisoikeusnumeroiden mukaisessa järjestyksessä.

Huoneistot-välilehdellä ovat kaikki asunnot merkitty "käsittelyssä" hakemusten käsittelyn ajaksi. Ne asunnot, joita ei jostain syystä varata, merkitään vapaiksi vasta sitten, kun kaikki hakemusaikana tulleet hakemukset on käsitelty. Järjestyksenmukainen hakemuskäsittely voi viedä aikaa useita viikkoja, joten pyydämme kärsivällisyyttä.

Itäkeskukseen runsaiden palveluiden ja sujuvien liikenneyhteyksien läheisyyteen rakennetaan HASO Ystävyydenpuisto. Kohteessa on 152 asumisoikeusasuntoa, jotka ovat kooltaan 33,0–88,0 m². Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Osaan asuntoihin kuuluu myös huoneistosauna. Jokaiselle asunnolle osoitetaan lämmin irtaimistovarasto. Kohde on savuton ja esteetön. 

Ystävyydenpuiston 6-kerroksinen lamellikerrostalo kohoaa Kauppakartanonkadulle, joten kaikki tarvittava on mukavasti kävelymatkan päässä. Metro ja lukuisat bussilinjat takaavat sujuvan liikkumisen eri puolille pääkaupunkiseutua. Alle 10 minuutin kävelymatkan päässä on myös Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin kuuluva Itis. Läheiset puistot, Vartiokylänlahden ranta ja Marjaniemen siirtolapuutarha tuovat vastapainoa kaupungin vilinälle. 

Asuntojen arvioitu valmistuminen on 1–3/2023.

Asuinalue: 
Itäkeskus
Talotyyppi: 
Höghus
Asuntotyypit: 
1 h + kt + alk, 2 h + kt, 3 h + kt, 3 h + kt + s, 4 h + kt + s
Huoneistojen pinta-alat (m2): 
33,0 - 88,0
Asumisoikeusmaksu: 
19.467,00 € - 47.945,00 €
Vesimaksuennakko: 
21 €/hlö/kk
Energialuokka: 
B
Esteettömyys: 
Kyllä
Savuttomuus: 
Kyllä
Kontakta oss: 

Helsingin kaupunki  
Asuntotuotanto 
ulla-mari.nieminen@hel.fi
(09) 310 26730

Uppdaterad: 
06.08.2021
Sijainti