Helsingin Asumisoikeus Oy
Vanha Mylly
Yläkiventie 16, 00920 Helsinki
Käsittelyssä

Kohde

Yleistiedot

Kohteen hakuaika on päättynyt 6.9.2021 klo 12.00.

Kohde oli erittäin suosittu ja hakemuksia tuli noin 450 kappaletta. Hakemukset ovat käsittelyssä ja tarjous asunnosta lähetetään noin kahden viikon sisällä pienimmälle järjestysnumerolle ko. asuntoa hakeneelle. Tarjoukset lähetetään sähköpostilla. Emme erikseen ilmoita sijoitusta jonossa. Hakemuksenne on voimassa kohteen rakentamisen ajan. Hakijalla tulee olla kunnan myöntämä, käyttämätön asumisoikeusnumero, jota ilman emme voi käsitellä hakemuksia. Mikäli ette saa tarjousta hakemastanne asunnosta, jäätte edelleen jonoon asumisoikeusnumeroiden mukaisessa järjestyksessä.

Huoneistot-välilehdellä ovat kaikki asunnot merkitty ”käsittelyssä” hakemusten käsittelyn ajaksi. Ne asunnot, joita ei jostain syystä varata, merkitään vapaiksi vasta sitten, kun kaikki hakemusaikana tulleet hakemukset on käsitelty. Järjestyksenmukainen hakemuskäsittely voi viedä aikaa useita viikkoja, joten pyydämme kärsivällisyyttä.

Myllypuroon mukavasti metron ja palveluiden ääreen valmistuu asumisoikeusasuntoja. HASO Vanha Mylly on 36 asunnon yhtiö, joka asuntoja voivat hakea 55 vuotta täyttäneet.

Vanhan Myllyn kodit rakennetaan Yläkiventielle, joten täällä asutaan lyhyen kävelymatkan päässä Myllypuron metroasemalta ja kattavista lähipalveluista. Uudistetun ostoskeskuksen yhteydessä toimivat mm. terveyskeskus ja asukastalo. Kävelyetäisyydeltä löytyvät myös seudun parhaat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, kuten monipuolinen liikuntapuisto, liikuntahallit Liikuntamylly ja Pallomylly sekä lukuisat ulkoilureitit. 

Myllypurosta on helppo kulkea moneen suuntaan, sillä se sijaitsee metrolinjan ja Kehä I:n risteyksessä. Metro vie Helsingin keskustaan 16 minuutissa ja kulkuyhteydet ovat hyvät myös bussilla ja omalla autolla. Tuleva Raide-Jokeri sujuvoittaa liikkumista eri kaupunginosien välillä entisestään.

Vanhan Myllyn asunnot ovat esteettömiä ja savuttomia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita ja ne ovat kooltaan 35,0–71,0 m². Asunnoissa on esteettömyyden mahdollistava lasitettu parveke. Jokaiseen asuntoon kuuluu samasta kerroksesta lämmin irtaimistovarasto. Kolmioissa on huoneistokohtainen sauna.

Asuntojen arvioitu valmistuminen on 10–12/2022. 

Asuinalue: 
Kvarnbäcken
Talotyyppi: 
Höghus
Asuntotyypit: 
1 h + kt, 2 h + kt, 3 h + kt + s
Huoneistojen pinta-alat (m2): 
35,0 - 71,0
Energialuokka: 
A
Esteettömyys: 
Kyllä
Savuttomuus: 
Kyllä
Kontakta oss: 

Helsingin kaupunki
Asuntotuotanto
Eija Nevala
eija.nevala@hel.fi
(09) 310 32596

Uppdaterad: 
07.09.2021
Sijainti