Helsingin Asumisoikeus Oy
Disankallio
Disankatu 3, 00590 Helsinki
Käsittelyssä

Kohde

Yleistiedot

Kohteen hakuaika on päättynyt.

Hakemukset ovat käsittelyssä, ja tarjoukset lähetetään vain sähköpostilla. Emme erikseen ilmoita sijoitusta jonossa. Hakemuksenne on voimassa kohteen rakennusajan.

Hakijalla tulee olla kunnan myöntämä, käyttämätön asumisoikeusnumero, jota ilman emme voi käsitellä hakemuksia. Mikäli ette saa tarjousta hakemastanne asunnosta, jäätte edelleen jonoon asumisoikeusnumeroiden mukaisessa järjestyksessä.

Merelliseen miljööseen Kruunuvuorenrantaan rakennetaan uusia sujuvan asumisen asumisoikeusasuntoja. HASO Disankalliossa on 41 kerrostaloasuntoa kooltaan 41,0–123,5 m². Asunnoilla on lasitettu parveke ja osassa asunnoissa on huoneistosauna. Kohde on savuton.

Helsingin Asumisoikeus Oy Helsingin Disankallio nousee uudistuvaan valon kaupunginosaan, jossa lähellä ovat palvelut, upea luonto sekä loistavat ulkoilu- ja virkistysmahdollisuudet. Kruunuvuorenranta rakentuu osaksi kantakaupunkia, ja Kruunusiltojen ansiosta kulkuyhteydet ovat erinomaiset Korkeasaareen, Hakaniemeen ja aina keskustaan asti.

Kruunuvuorenrannassa on valotaidetta kaikkialla. Valotaideteos Flipperi valaisee Disankallion piha-aluetta yhdistäen samalla taiteen ja toiminnallisuuden.

Rakentaminen on aloitettu ja asuntojen arvioitu valmistuminen on 6–8/2020.

Asuinalue: 
Kronobergsstranden
Talotyyppi: 
Höghus
Asuntotyypit: 
1H+KT, 2H+KT, 2H+KT+VH, 3H+KT+S, 4H+KT+S, 5H+KT+S
Huoneistojen pinta-alat (m2): 
41,0 - 123,5
Energialuokka: 
C
Esteettömyys: 
Kyllä
Savuttomuus: 
Kyllä
Kontakta oss: 

Helsingin kaupunki
Asuntotuotanto
kirsi.kukkonen@hel.fi
(09) 310 32313

Uppdaterad: 
25.11.2019

Asemapiirros: 
Julkisivut: