Asunto Oy Helsingin
Priki Johanna
Aallonhalkoja 11, 00540 Helsinki
Hitas
Myyty

Kohde

Yleistiedot

Kohteen hakuaika on päättynyt 12.11.2021 klo 12.00.

Arvonta on suoritettu 17.11.2021. Hakemuksia tuli 2080 kpl. Arvontasijoituksen ensimmäisen viiden joukkoon sijoittuneille on lähtenyt viesti sähköpostitse. Sähköpostien lähettäminen arvonnassa ensimmäiseksi sijoittuneille alkaa portaasta E. Mikäli olette saaneet jo sähköpostin sijoittumisesta, odottakaa yhteydenottoa. Väliaikakyselyt hidastavat prosessia.

Vapaat asunnot ovat nähtävillä Huoneistot-välilehdellä.

Ostotarjouksen vapaana olevaan asuntoon voi tehdä ainoastaan sähköpostitse lauraelina.vilhonen@hel.fi ilmoittamalla yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) sekä syntymäajan. Varauspyyntö käsitellään mahdollisimman pian. Vapaat huoneistot ovat ostettavissa ottaen huomioon Hitas-ohjeet, kts kohteen hakuohje. 

Huomaattehan, että kolmioihin ja siitä isompiin asuntoihin haettaessa on nykyisten Hitas-ehtojen mukaisesti arvonnassa etusija lapsiperheillä. Huomaattehan myös, että hakija/hakijatalous voi tehdä ainoastaan yhden hakemuksen ja hakemuksella voi hakea vain yhtä asuntoa. Jos asunnon ostajaksi halutaan useampia henkilöitä, heidät kaikki on merkittävä hakijoiksi. Muistisääntö hakijalle: Yksi hakemus = yksi talous = yksi asunto. Hitas-ohjeistus koskee niin kaupunkia rakennuttajana kuin kaikkia muitakin Hitas-rakennuttajia. Tarkemmat hakuohjeet löydät tämän sivun Liitteet ja linkit -osiosta.

Sompasaareen Loviseholmin puiston reunalle rakentuu 5 porrashuoneen kerrostalo Asunto Oy Helsingin Priki Johanna. Vapaarahoitteisessa Hitas-omistusasuntokohteessa on 103 asuntoa näppäristä yksiöistä aina neljän huoneen perheasuntoihin. Asuntokoot ovat 39,5–109,0 m². 

Jokaiseen asuntoon kuuluu esteettömyyden mahdollistava lasitettu parveke tai maantasokerroksissa lasittamaton terassi (A1 ja B23), joissakin maantasokerroksen asunnoissa on kattamattoman terassin lisäksi lasitettu parveke. Asuntoihin kuuluu yhtiön yhteisissä tiloissa sijaitseva lämmin irtaimistovarasto.  Osassa asunnoissa on myös huoneistosauna. Taloyhtiösaunat sijaitsevat kerroksissa 6 ja 7, kattoterassi kerroksessa 7. Autopaikat sijaitsevat autohallissa pihakannen alle. Aallonhalkojan puolelle tulee 6 liiketilaa. Yhtiö on savuton, mukaan lukien tontti.

Entiselle satama-alueelle merelliseen ympäristöön valmistuva kohde sijaitsee Kalasataman, Mustikkamaan ja Korkeasaaren naapurissa. Kotikatua Aallonhalkojaa pitkin kulkevat bussilinjat, jatkossa myös raitiovaunulinja,  myös Kalasataman ja Redin palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Sompasaarensalmen pääset ylittämään Isoisänsiltaa pitkin muutamassa minuutissa, ja oletkin jo Mustikkamaan ulkoilualueella. Tulevaisuudessa valmistuvat Kruunusillat tulevat parantamaan yhteyksiä sekä Laajasalon, että Hakaniemen suuntaan.

Asuntojen arvioitu valmistuminen on 6–8/2023. Tontti on vuokrattu Helsingin kaupungilta. Hitas-asunto on D70. 

Asuinalue: 
Sompasaari
Talotyyppi: 
Kerrostalo
Asuntotyypit: 
1 h + kt, 2 h + kt, 2 h + kt + s, 3 h + kt, 3 h + kt + s, 4 h + kt, 4 h + kt (2 kerrosta), 4 h + kt + s
Huoneistojen pinta-alat (m2): 
39,5 - 109,0
Myyntihinta: 
154.079,00 € - 355.677,00 €
Velaton hinta: 
241.789,00 € - 572.198,00 €
Energialuokka: 
A
Esteettömyys: 
Kyllä
Savuttomuus: 
Kyllä
Ota yhteyttä: 

Helsingin kaupunki
Asuntotuotanto
Asuntomyynti (09) 310 32329, ma-pe klo 9-15
Lauraelina Vilhonen (09) 310 42061, lauraelina.vilhonen@hel.fi

Tiedot päivitetty: 
03.05.2022
Sijainti