Helsingin Asumisoikeus Oy
Yläkivenrinne
Yläkivenrinne 2, 00920 Helsinki
Myyty

Kohde

Yleistiedot

Kohteen hakuaika on päättynyt 21.2.2021 klo 12.00. 

Hakemuksia tuli noin 290. Hakemukset ovat käsittelyssä ja tarjous asunnosta lähetetään noin kahden viikon sisällä pienimmälle järjestysnumerolle ko. asuntoa hakeneelle. Tarjoukset lähetetään sähköpostilla. Emme erikseen ilmoita sijoitusta jonossa. Hakemuksenne on voimassa kohteen rakentamisen ajan. Hakijalla tulee olla kunnan myöntämä, käyttämätön asumisoikeusnumero, jota ilman emme voi käsitellä hakemuksia. Mikäli ette saa tarjousta hakemastanne asunnosta, jäätte edelleen jonoon asumisoikeusnumeroiden mukaisessa järjestyksessä.

Huoneistot-välilehdellä ovat kaikki asunnot merkitty ”käsittelyssä” hakemusten käsittelyn ajaksi. Ne asunnot, joita ei jostain syystä varata, merkitään vapaiksi vasta sitten, kun kaikki hakemusaikana tulleet hakemukset on käsitelty. Järjestyksenmukainen hakemuskäsittely voi viedä aikaa useita viikkoja, joten pyydämme kärsivällisyyttä

Luonnonläheiseen Myllypuroon, osoitteeseen Yläkivenrinne 2 valmistuu erikokoisia asumisoikeusasuntoja. Helsingin Asumisoikeus Oy Yläkivenrinne tarjoaa uusia koteja lähellä Myllypuron runsaita palveluita, kattavia harrastusmahdollisuuksia ja toimivia kulkuyhteyksiä.

Yläkivenrinteen asumisoikeusasunnot rakennetaan kävelymatkan päähän metroasemalta, lähellä on uudistettu Myllypuron ostoskeskus liikkeineen ja palveluineen, terveysasema sekä päiväkodit ja peruskoulut ja Metropolian Ammattikorkeakoulu.

Myllypuro sijaitsee Kehä I:n varrella, joten liikenneyhteydet ovat sujuvat. Lukuisat bussilinjat ja poikittaiset runkolinjat 560 ja 550 sekä rakenteilla oleva Raide-Jokeri täydentävät metron tarjoamaa palvelua.

Myllypurossa on hyvät liikuntamahdollisuudet. Läheisessä liikuntapuistossa voi harrastaa monia sisä- ja ulkolajeja ympäri vuoden ja sisäurheiluhalli Liikuntamylly ja Pohjoismaiden suurin salibandykeskus houkuttelevat harrastajia ympäri pk-seutua. Lähimaastot ovat erinomaiset ulkoilijan kannalta, täältä pääset helposti mm. Viikin luonnonsuojelualueelle.

Yläkivenrinteen asuntoihin on esteetön kulku ja ne on suunniteltu esteettömiksi. Asunnot ovat savuttomia, yksiöistä saunallisiin neliöihin ja ne ovat kooltaan 31,0–88,0 m². Asunnoissa on esteettömyyden mahdollistava lasitettu parveke. Jokaiseen asuntoon kuuluu yhtiön kellaritiloissa sijaitseva lämmin irtaimistovarasto. Lisäksi osassa asuntoja on huoneistokohtainen sauna. Yhteiskäytössä oleva vapaa-ajantila ja saunaosasto sijaitsevat maantasokerroksessa.

Asuntojen arvioitu valmistuminen on 4-6/2023

Asuinalue: 
Myllypuro
Talotyyppi: 
Kerrostalo
Asuntotyypit: 
1h + tpk, 2h + kt, 3h + tpk, 4h + kt + s
Huoneistojen pinta-alat (m2): 
31,5 - 88,0
Asumisoikeusmaksu: 
20.197,00 € - 48.474,00 €
Vesimaksuennakko: 
21 euroa/hlö/kk
Autopaikka: 
55-70 euroa/kk
Energialuokka: 
A
Esteettömyys: 
Kyllä
Savuttomuus: 
Kyllä
Ota yhteyttä: 

Helsingin kaupunki
Asuntotuotanto
Lauraelina Vilhonen
lauraelina.vilhonen@hel.fi
(09) 310 42061

Tiedot päivitetty: 
23.05.2022

Asemapiirros: 
Julkisivut: 
Sijainti