Helsingin Asumisoikeus Oy
Veturi
Lavakatu 12, 00240 Helsinki
Käsittelyssä

Kohde

Yleistiedot

 

Kohteen hakuaika on päättynyt 7.12.2020 klo 12.00.

Hakemukset ovat käsittelyssä ja tarjous asunnosta lähetetään noin kahden viikon sisällä pienimmälle järjestysnumerolle ko. asuntoa hakeneelle. Tarjoukset lähetetään sähköpostilla. Emme erikseen ilmoita sijoitusta jonossa. Hakemuksenne on voimassa kohteen rakentamisen ajan. Hakijalla tulee olla kunnan myöntämä, käyttämätön asumisoikeusnumero, jota ilman emme voi käsitellä hakemuksia. Mikäli ette saa tarjousta hakemastanne asunnosta, jäätte edelleen jonoon asumisoikeusnumeroiden mukaisessa järjestyksessä.

Huoneistot-välilehdellä ovat kaikki asunnot merkitty varatuiksi hakemusten käsittelyn ajaksi. Ne asunnot, joita ei jostain syystä varata, merkitään vapaiksi vasta sitten, kun kaikki hakemusaikana tulleet hakemukset on käsitelty. Järjestyksenmukainen hakemuskäsittely voi viedä aikaa useita viikkoja, joten pyydämme kärsivällisyyttä.

Uudelle Postipuiston alueelle Pohjois-Pasilaan rakennetaan HASO Veturi, jossa on 92 asuntoa kooltaan 31,0–106,0 m². Asunnoissa on lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Osassa asunnoissa on myös huoneistosauna, toinen talosaunoista sijaitsee rakennuksen pihatasossa ja toinen C-portaan ullakkokerroksessa. Asuntoihin kuuluvat irtaimistovarastot sijaitsevat yhtiön yhteistiloissa. Kohde on esteetön. Asunnoissa, parvekkeilla ja yhtiön yhteisissä tiloissa, kuten saunoissa, kerhotiloissa ym., ei saa tupakoida. Pihalla tupakointi on kielletty lukuun ottamatta erikseen mahdollisesti osoitettua tupakkapaikkaa.

Postipuistosta muodostuu vehreä ympäristöystävällisen asumisen alue lähelle Käpylän ja Ilman junaseisakkeita. Postipuistoon on tulossa mm. päivittäistavarakauppa, kaksi päiväkotia ja koulu. Muutaman kilometrin päässä sijaitsevat Pasilan uudistettu asema ja kauppakeskus Mall of Tripla. Luonnonläheisen asuinalueen reunalle perustetaan puistovyöhyke. Yhdessä läheisen Keskuspuiston kanssa ne tuovat luonnon ja ulkoilumahdollisuudet osaksi arkea ja asumista.

Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on 35/2023.

Asuinalue: 
Pasila/Pohjois-Pasila
Talotyyppi: 
Kerrostalo
Asuntotyypit: 
1H+KT+ALK, 2H+KT, 3H+KT, 4H+KT, 4H+KT+S, 5H+KT+S
Huoneistojen pinta-alat (m2): 
31,0 - 106,0
Asumisoikeusmaksu: 
18.746,00 € - 57.723,00 €
Energialuokka: 
A
Esteettömyys: 
Kyllä
Savuttomuus: 
Kyllä
Ota yhteyttä: 

Helsingin kaupunki  
Asuntotuotanto 
anneli.lehtonen@hel.fi
(09) 310 32314

Tiedot päivitetty: 
27.06.2022
Sijainti