Helsingin Asumisoikeus Oy
Vanha Mylly
Yläkiventie 16, 00920 Helsinki
Myyty

Kohde

Yleistiedot

Kohteen hakuaika on päättynyt 6.9.2021 klo 12.00.Kaikki asunnot on myyty.

Kohde oli erittäin suosittu ja hakemuksia tuli noin 450 kappaletta. 

 

Myllypuroon mukavasti metron ja palveluiden ääreen valmistuu asumisoikeusasuntoja. HASO Vanha Mylly on 36 asunnon yhtiö, joka asuntoja voivat hakea 55 vuotta täyttäneet.

Vanhan Myllyn kodit rakennetaan Yläkiventielle, joten täällä asutaan lyhyen kävelymatkan päässä Myllypuron metroasemalta ja kattavista lähipalveluista. Uudistetun ostoskeskuksen yhteydessä toimivat mm. terveyskeskus ja asukastalo. Kävelyetäisyydeltä löytyvät myös seudun parhaat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, kuten monipuolinen liikuntapuisto, liikuntahallit Liikuntamylly ja Pallomylly sekä lukuisat ulkoilureitit. 

Myllypurosta on helppo kulkea moneen suuntaan, sillä se sijaitsee metrolinjan ja Kehä I:n risteyksessä. Metro vie Helsingin keskustaan 16 minuutissa ja kulkuyhteydet ovat hyvät myös bussilla ja omalla autolla. Tuleva Raide-Jokeri sujuvoittaa liikkumista eri kaupunginosien välillä entisestään.

Vanhan Myllyn asunnot ovat esteettömiä ja savuttomia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita ja ne ovat kooltaan 35,0–71,0 m². Asunnoissa on esteettömyyden mahdollistava lasitettu parveke. Jokaiseen asuntoon kuuluu samasta kerroksesta lämmin irtaimistovarasto. Kolmioissa on huoneistokohtainen sauna.

Asuntojen arvioitu valmistuminen on 10–12/2022. 

Asuinalue: 
Myllypuro
Talotyyppi: 
Kerrostalo
Asuntotyypit: 
1 h + kt, 2 h + kt, 3 h + kt + s
Huoneistojen pinta-alat (m2): 
35,0 - 71,0
Energialuokka: 
A
Esteettömyys: 
Kyllä
Savuttomuus: 
Kyllä
Ota yhteyttä: 

Helsingin kaupunki
Asuntotuotanto
 

Tiedot päivitetty: 
26.03.2022
Sijainti