Helsingin Asumisoikeus Oy
Svanströminkuja
Svanströminkuja 1 A, 00870 Helsinki
Varattu

Kohde

Yleistiedot

Kohteen hakuaika on päättynyt.

Hakemukset ovat käsittelyssä, ja tarjoukset lähetetään vain sähköpostitse. Emme erikseen ilmoita sijoitusta jonossa. Hakemuksenne on voimassa kohteen rakentamisen ajan. Hakijalla tulee olla kunnan myöntämä, käyttämätön asumisoikeusnumero, jota ilman emme voi käsitellä hakemuksia. Mikäli ette saa tarjousta hakemastanne asunnosta, jäätte edelleen jonoon asumisoikeusnumeroiden mukaisessa järjestyksessä.

Huoneistot-välilehdellä ovat kaikki asunnot merkitty varatuiksi hakemusten käsittelyn ajaksi. Ne asunnot, joita ei jostain syystä varata, merkitään vapaiksi vasta sitten, kun kaikki hakemusaikana tulleet hakemukset on käsitelty. Järjestyksenmukainen hakemuskäsittely vie aikaa useita viikkoja, joten pyydämme kärsivällisyyttä.

Laajasalon merelliseen miljööseen rakennetaan asumisoikeusasuntoja näppäristä yksiöistä aina viiden huoneen perheasuntoihin. HASO Svanströminkuja muodostuu kolmesta kerrostalosta, jossa on yhteensä 113 asuntoa kooltaan 35,5–116,5 m². Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke ja irtaimistovarasto. Osassa asunnoissa on huoneistosauna. Kohde on esteetön.
Asunto Oy Helsingin Svanströminkuja nousee kasvavan ja kehittyvän Laajasalon sydämeen, jossa lähellä ovat rannat ja luonto. Lähipalveluita täydentää uusi kauppakeskus, ja tulevaisuudessa Kruunusillat yhdistää alueen Helsingin keskustaan ja muihin kaupunginosiin.
Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on 11–12/2020.
 

Asuinalue: 
Laajasalo
Talotyyppi: 
Kerrostalo
Asuntotyypit: 
1H+KT+ALK, 2H+KT, 3H+KT, 3H+KT+S, 4H+KT+S, 5H+KT+S
Huoneistojen pinta-alat (m2): 
34,5 - 116,5
Asumisoikeusmaksu: 
23.288,00 € - 63.936,00 €
Energialuokka: 
C
Esteettömyys: 
Kyllä
Savuttomuus: 
Ei
Ota yhteyttä: 

Helsingin kaupunki
Asuntotuotanto
kirsi.kukkonen@hel.fi
(09) 310 32313

Helsingin kaupunki
Asuntotuotanto
leena.suikkanen@hel.fi
(09) 310 34297

Tiedot päivitetty: 
13.06.2019

Asemapiirros: 
Julkisivut: