Helsingin Asumisoikeus Oy
Postimies
Lavakatu 7, 00240 Helsinki
Käsittelyssä

Kohde

Yleistiedot

 

Kohteen hakuaika on päättynyt 9.12.2019 klo 12.00

Hakemukset ovat käsittelyssä ja ensimmäinen tarjouskierros on lähetetty. Tarjoukset lähetetään sähköpostilla. Emme erikseen ilmoita sijoitusta jonossa. Hakemuksenne on voimassa kohteen rakentamisen ajan. Hakijalla tulee olla kunnan myöntämä, käyttämätön asumisoikeusnumero, jota ilman emme voi käsitellä hakemuksia. Mikäli ette saa tarjousta hakemastanne asunnosta, jäätte edelleen jonoon asumisoikeusnumeroiden mukaisessa järjestyksessä.

Huoneistot-välilehdellä ovat kaikki asunnot merkitty varatuiksi hakemusten käsittelyn ajaksi. Ne asunnot, joita ei jostain syystä varata, merkitään vapaiksi vasta sitten, kun kaikki hakemusaikana tulleet hakemukset on käsitelty. Järjestyksenmukainen hakemuskäsittely vie aikaa useita viikkoja, joten pyydämme kärsivällisyyttä.

Postipuiston uudelle asuinalueelle Pasilan pohjoisosaan rakennetaan uusia asumisoikeusasuntoja. HASO Postimies on 5-kerroksinen kerrostalo, jossa on 81 asuntoa kooltaan 37,5–98,0 m². Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke ja/tai ranskalainen parveke sekä lämmin irtaimistovarasto. Osassa asunnoissa on myös huoneistosauna. Kohde on esteetön.

HASO Postimies rakennetaan Postipuistoon Käpylän junaseisakkeen ja monipuolistuvien palveluiden läheisyyteen. Asuinkortteleiden sisäpihat mahdollistavat asukkaiden yhteisen oleilun ja virkistymisen. Uudelta alueelta on loistavat yhteydet kaikkialle. Muutaman kilometrin päässä ovat uudistettu Pasilan asema ja kauppakeskus Mall of Tripla. Kehittyvä ja monipuolistuva asuinalue sijaitsee Keskuspuiston naapurissa, joten ulkoilumahdollisuudet ovat upeat ympäri vuoden.

Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on 4–6/2022. 

Asuinalue: 
Pasila/Pohjois-Pasila
Talotyyppi: 
Kerrostalo
Asuntotyypit: 
1H+KT+ALK, 2H+KT, 2H+KT+S, 3H+KT, 3H+KT+S, 4H+KT+S, 5H+KT+S
Huoneistojen pinta-alat (m2): 
37,5 - 98,0
Asumisoikeusmaksu: 
25.115,00 € - 54.556,00 €
Energialuokka: 
A
Esteettömyys: 
Kyllä
Savuttomuus: 
Kyllä
Ota yhteyttä: 

Helsingin kaupunki
Asuntotuotanto

Ulla-Mari Nieminen
ulla-mari.nieminen@hel.fi
 (09) 310 26730

Tiedot päivitetty: 
09.03.2021

Asemapiirros: 
Julkisivut: 
Sijainti