Helsingin Asumisoikeus Oy
Pippurimylly
Yläkiventie 11, 00920 Helsinki
Myyty

Kohde

Yleistiedot

Kohteen hakuaika on päättynyt 26.4.2021 klo 12.00.

Hakemukset ovat käsittelyssä ja tarjous asunnosta lähetetään noin kahden viikon sisällä pienimmälle järjestysnumerolle ko. asuntoa hakeneelle. Tarjoukset lähetetään sähköpostilla. Emme erikseen ilmoita sijoitusta jonossa. Hakemuksenne on voimassa kohteen rakentamisen ajan. Hakijalla tulee olla kunnan myöntämä, käyttämätön asumisoikeusnumero, jota ilman emme voi käsitellä hakemuksia. Mikäli ette saa tarjousta hakemastanne asunnosta, jäätte edelleen jonoon asumisoikeusnumeroiden mukaisessa järjestyksessä.

Huoneistot-välilehdellä ovat kaikki asunnot merkitty ”käsittelyssä” hakemusten käsittelyn ajaksi. Ne asunnot, joita ei jostain syystä varata, merkitään vapaiksi vasta sitten, kun kaikki hakemusaikana tulleet hakemukset on käsitelty. Järjestyksenmukainen hakemuskäsittely voi viedä aikaa useita viikkoja, joten pyydämme kärsivällisyyttä.

HASO Pippurimyllyn asumisoikeusasunnot rakennetaan Yläkiventielle Myllypuron keskustaan. Myllypuro on itäisen Helsingin monipuolinen kaupunginosa, jossa ovat valmiina asukkaita lähellä erinomaiset liikenneyhteydet, runsaat palvelut ja kattavat harrastusmahdollisuudet. Kävelymatkan varrelta löytyvät mm. metroasema, uudistettu ostoskeskus, päiväkodit ja koulut sekä monipuolinen liikuntapuisto.

Pippurimyllyssä on 30 asumisoikeusasuntoa yksiöistä neljän huoneen koteihin. Asunnot ovat kooltaan 38,0–87,0 m². Jokaiseen asuntoon kuuluu lasitettu parveke ja yhtiön kellaritiloissa sijaitseva lämmin irtaimistovarasto. Lisäksi osassa asuntoja on huoneistokohtainen sauna.

Asuntojen arvioitu valmistuminen on 5/2022 – 7/2022.

Asuinalue: 
Myllypuro
Talotyyppi: 
Kerrostalo
Asuntotyypit: 
1 h + kt, 2 h + kt, 3 h + kt, 3 h + kt + s, 4 h + kt + s
Huoneistojen pinta-alat (m2): 
38,0 - 87,0
Energialuokka: 
A
Esteettömyys: 
Kyllä
Savuttomuus: 
Kyllä
Ota yhteyttä: 

Helsingin kaupunki
Asuntotuotanto
Eija Nevala
eija.nevala@hel.fi
(09) 310 32596

Tiedot päivitetty: 
22.09.2021

Asemapiirros: 
Julkisivut: 
Sijainti