Helsingin Asumisoikeus Oy
Livorno
Livornonkatu 5, 00220 Helsinki
Käsittelyssä

Kohde

Yleistiedot

Kohteen hakuaika on päättynyt 30.03.2020 klo 12.00.

Hakemukset ovat käsittelyssä ja tarjous asunnosta lähetetään noin kahden viikon sisällä pienimmälle järjestysnumerolle ko. asuntoa hakeneelle. Tarjoukset lähetetään sähköpostilla. Emme erikseen ilmoita sijoitusta jonossa. Hakemuksenne on voimassa kohteen rakentamisen ajan. Hakijalla tulee olla kunnan myöntämä, käyttämätön asumisoikeusnumero, jota ilman emme voi käsitellä hakemuksia. Mikäli ette saa tarjousta hakemastanne asunnosta, jäätte edelleen jonoon asumisoikeusnumeroiden mukaisessa järjestyksessä.

Huoneistot-välilehdellä ovat kaikki asunnot merkitty käsittelyssä-statuksella hakemusten käsittelyn ajaksi. Ne asunnot, joita ei jostain syystä varata, merkitään vapaiksi vasta sitten, kun kaikki hakemusaikana tulleet hakemukset on käsitelty. Järjestyksenmukainen hakemuskäsittely vie aikaa useita viikkoja, joten pyydämme kärsivällisyyttä.

Merelliseen Jätkäsaareen rakennetaan kahden, kolmen ja neljän huoneen asumisoikeusasuntoja. HASO Livorno on 6–8-kerroksinen kerrostalo, jossa on 51 asuntoa kooltaan 34,5–89,5 m². Asunnoilla on lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Neliöissä ja kolmioissa on huoneistosauna. Kohde on savuton ja esteetön.

Asunto Oy Helsingin Liverno rakennetaan Jätkäsaareen osaksi Helsingin kantakaupunkia. Hyväntoivonpuiston naapuriin nouseva kohde sijaitsee Jätkäsaaren kehittyvien palveluiden sekä erinomaisten julkisen ja kevyen liikenteen yhteyksien ääressä.

Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on  8–10/2021. Tontti on vuokrattu Helsingin kaupungilta. 

Asuinalue: 
Jätkäsaari
Talotyyppi: 
Kerrostalo
Asuntotyypit: 
2H+KT, 3H+KT, 3H+KT+S, 4H+KT, 4H+KT+S
Huoneistojen pinta-alat (m2): 
34,5 - 89,5
Asumisoikeusmaksu: 
25.099,00 € - 55.454,00 €
Energialuokka: 
C
Esteettömyys: 
Kyllä
Savuttomuus: 
Kyllä
Ota yhteyttä: 

Helsingin kaupunki
Asuntotuotanto
asuntomyynti@hel.fi
(09) 310 32329

Tiedot päivitetty: 
10.12.2020

Asemapiirros: 
Julkisivut: 
Sijainti