Helsingin Asumisoikeus Oy
Jamaika
Haitinkuja 3 / Jamaikankatu 1 / Kanariankatu 7, 00220 Helsinki
Myyty

Kohde

Yleistiedot

Kohteen hakuaika on päättynyt 2.11.2020 klo 12.00.

Kohde oli erittäin suosittu ja hakemuksia tuli reilut tuhat kappaletta. Tarjoukset on lähetetty pienimmälle järjestysnumerolle ko. asuntoa hakeneelle. Emme erikseen ilmoita sijoitusta jonossa. Hakemuksenne on voimassa kohteen rakentamisen ajan. Hakijalla tulee olla kunnan myöntämä, käyttämätön asumisoikeusnumero, jota ilman emme voi käsitellä hakemuksia. Mikäli ette saa tarjousta hakemastanne asunnosta, jäätte edelleen jonoon asumisoikeusnumeroiden mukaisessa järjestyksessä.

Huoneistot-välilehdellä ovat kaikki asunnot merkitty varatuiksi hakemusten käsittelyn ajaksi. Ne asunnot, joita ei jostain syystä varata, merkitään vapaiksi vasta sitten, kun kaikki hakemusaikana tulleet hakemukset on käsitelty. Järjestyksenmukainen hakemuskäsittely voi viedä aikaa useita viikkoja, joten pyydämme kärsivällisyyttä

Meren ympäröimään Jätkäsaareen rakennetaan HASO Jamaika, jossa on 64 asumisoikeusasuntoa kooltaan 38,0–97,0 m². Jokaiseen asuntoon kuuluu lasitettu parveke tai ranskalainen parveke sekä lämmin irtaimistovarasto. Osassa kahden ja neljän huoneen asunnoissa on huoneistosauna. Talosaunat ja kerhotila sijaitsevat rakennuksen maantasokerroksessa. Kohde on esteetön. Asunnoissa, parvekkeilla ja yhtiön yhteisissä tiloissa, kuten saunoissa, kerhotiloissa ym., ei saa tupakoida. Pihalla tupakointi on kielletty lukuun ottamatta erikseen mahdollisesti osoitettua tupakkapaikkaa. 

Jamaikan asunnot rakennetaan Haitinkujan, Jamaikankadun ja Kanariankadun kulmaukseen. Kävelymatkan päästä löytyvät monipuolistuvat palvelut ja harrastusmahdollisuudet sekä alueen vihreä sydän, vehreänä polveileva hyväntoivonpuisto. Jätkäsaaresta on sujuvat kevyen ja julkisen liikenteen yhteydet keskustaan ja muualle kaupunkiin ja pääkaupunkiseudulle: raitiovaunupysäkki tulee sijaitsemaan kulman takana ja Ruoholahden metroasemalle kävelee reilussa vartissa. Alueen viihtyisyyttä lisää julkinen taide kotikulmien kaduilla, seinissä ja silloissa.

Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on 4–6/2022. Tontti on vuokrattu Helsingin kaupungilta.

Materiaalit ovat nähtävillä näyttelytilassamme osoitteessa Työpajankatu 8 arkisin 8:15 - 16:00. Voitte vierailla näyttelytilassa omatoimisesti. 

Asuinalue: 
Jätkäsaari
Talotyyppi: 
Kerrostalo
Asuntotyypit: 
1 H + KT, 2 H + KT, 2 H + KT + S, 3 H + KT, 4 H + KT, 4 H + KT + S
Huoneistojen pinta-alat (m2): 
38,0 - 97,0
Asumisoikeusmaksu: 
29.449,00 € - 62.095,00 €
Energialuokka: 
B
Esteettömyys: 
Kyllä
Savuttomuus: 
Kyllä
Ota yhteyttä: 

Helsingin kaupunki
Asuntotuotanto
eija.nevala@hel.fi
(09) 310 32596

Tiedot päivitetty: 
07.04.2021
Sijainti