Helsingin Asumisoikeus Oy
Haavi
Capellan puistotie 20, 00540 Helsinki
Käsittelyssä

Kohde

Yleistiedot

KOHTEEN HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT 15.4.2019 klo 12.00

Hakuaikana saimme n. 1 200 hakemusta. Suuren hakijamäärän vuoksi hakemusten käsittelyaika tulee olemaan useita viikkoja . Emme  valitettavasti pysty vastaamaan  puhelintiedusteluihin ennen 15.5.2019. Pahoittelemme ja pyydämme kärsivällisyyttä. Tarjous asunnosta lähetetään  sähköpostitse pienimmällä järjestysnumerolla ko. asuntoa hakeneelle. Emme erikseen ilmoita sijoitusta jonossa. Hakemuksenne on voimassa kohteen rakennusajan.

Hakijalla tulee olla kunnan myöntämä, käyttämätön asumisoikeusjärjestysnumero, jota ilman emme voi käsitellä hakemuksia. Mikäli ette saa tarjousta hakemastanne asunnosta, jäätte edelleen jonoon asumisoikeusnumeroiden mukaisessa järjestyksessä.

Kalasataman merelliseen ympäristöön rakennetaan asumisoikeusasuntoja yksiöistä neljän huoneen saunallisiin perheasuntoihin. HASO Haavi on 8-kerroksinen kerrostalo, jossa on 47 asuntoa kooltaan 35,5–90,0 m². Kaikissa asunnoissa on parveke tai ranskalainen parveke sekä lämmin irtaimistovarasto. Osassa asunnoista on huoneistosauna. Kohde on savuton.

Haso Haavi sijaitsee Kulosaarensillan pohjoispuolella lähellä uutta terveys- ja hyvinvointikeskusta, kattavien palveluiden kauppakeskus Rediä sekä erinomaisia liikenneyhteyksiä. Rantareitit, kanavat laivoineen ja eläväinen kaupunkikulttuuri ovat osa uudistuvaa asuinaluetta. Kalasatama on Helsingin Smart City -kaupunginosa, jossa noudatetaan älykkään kaupunkirakentamisen ajatusta.

Asuinalue: 
Kalasatama
Talotyyppi: 
Kerrostalo
Asuntotyypit: 
1H+KT, 2H+KT, 2H+KT+S, 3H+KT, 3H+KT+S, 4H+KT+S
Huoneistojen pinta-alat (m2): 
35,5 - 90,0
Asumisoikeusmaksu: 
27.520,00 € - 59.449,00 €
Energialuokka: 
C
Esteettömyys: 
Kyllä
Savuttomuus: 
Kyllä
Ota yhteyttä: 

Helsingin kaupunki  
Asuntotuotanto
kirsi.kukkonen@hel.fi

Tiedot päivitetty: 
15.04.2019