Vapaita Hitas-asuntoja merellisessä Jätkäsaaressa

Asunto Oy Helsingin Salsa on Hitas-kohde, joka kuuluu moderniin kortteliin keskellä merellistä Jätkäsaarta. Salsassa on vielä muutamia erikokoisia kerrostaloasuntoja vapaana. Voit tutustua kohteeseen ja asuntoihin Salsan kohdesivulla. Vapaat asunnot löytyvät Huoneistot-välilehdellä. 

Voit tehdä ostotarjouksen asunnosta ainoastaan sähköpostitse hanna.tulonen@hel.fi. Ilmoita yhteystietosi sekä syntymäaikasi kauppakirjaa varten. Varauksen yhteydessä maksetaan käsiraha 3 000 euroa, joka erääntyy heti. Jos asunto on vielä vapaana, saat kauppaan liittyvät asiakirjat tutustuttavaksi sekä kauppakirjaluonnoksen. Kaupanteossa erääntyy 15 % kauppahinnasta. 
 

Asunto Oy Helsingin Salsa

Salsa rakentuu osoitteeseen Kuubankatu 3. Rakennustyöt alkoivat keväällä 2018 ja arvioitu valmistuminen on syksyllä 2020. 

Jätkäsaaressa julkiset ja yksityiset palvelut tulevat olemaan lähellä, samoin monipuoliset liikunta- ja virkistysmahdollisuudet, lukuisat puistot ja meri. Raitiovaunulinjojen, Ruoholahden metroaseman ja kattavan pyöräily- ja jalankulkuverkoston ansiosta yhteydet ovat erinomaiset niin keskustaan kuin muualle kaupunkiin.