Tulossa pian: Sandis – asumisoikeusasuntoja Jätkäsaareen

Rakennamme Jätkäsaaren keskelle HASO-kerrostalo Sandiksen. Kehittyvä, urbaani Jätkäsaari on ihanteellisella paikalla niin julkista liikennettä, polkupyörää kuin autoakin käyttävälle. Palvelut ja ostosmahdollisuudet ovat lähellä. Sandiksessa olet siis omassa rauhassa meren äärellä – mutta silti lähellä kaikkea. Lue lisää Jätkäsaaren & Länsisataman rakennusvaiheista Uutta Helsinkiä -sivustolta.

Syksyllä 2017 valmistuvassa Sandiksessa on 6–8 asuinkerrosta ja 77 asuntoa, ja se pitää sisällään vaihtoehtoja pienasunnoista kaksikerroksisiin suurempiin koteihin. Asukkaiden yhteiskäytössä on mm. tilava kattoterassi. Lisätietoa tulossa pian HASO-kohdesivuillemme.

Hakuaika Sandikseen on 15.11.–30.11.2015 (klo 12). Hakea voi myös nettisivujemme sähköisellä lomakkeella – huomioithan, että hakijalla tulee olla kunnan myöntämä asumisoikeusnumero. Lisätietoja hakemisesta ja kohteesta arkisin klo 9–16 myös numerosta (09) 310 32314.

Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimisto ATT rakennuttaa Helsinkiin kohtuuhintaisia vuokra-, asumisoikeus- ja hitas-omistusasuntoja kaupungin asettamien tavoitteiden mukaisesti. Uudistuotannon lisäksi ATT vastaa kaupunkikonsernin omistamien asuntojen peruskorjaamisesta.