Tulossa ennakkomarkkinointiin: upeat Kalasataman kohteet!

Uudet Hitas-omistusasuntokohteemme rakennetaan upealle paikalle Sörnäistenniemelle, Kalasataman Smart City -kaupunginosaan, jossa noudatetaan älykkään kaupunkirakentamisen ajatusta. Kalasatamassa kaikki on lähellä ja arjen sujuvuus tärkeä teema – alue kehittyy joustavasti yhdessä asukkaiden, yritysten ja kaupungin yhteistyössä. Kuuden kilometrin mittainen rantakatu, laajat viheralueet ja elävä kaupunkikulttuuri yhdistettynä energiatehokkuuteen ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin luovat ainutlaatuisen miljöön asumiselle. Lue lisää uuden kaupunginosan hankkeista fiksukalasatama.fi-sivustolta.

Asunto Oy Helsingin Kaupunkivillat -kerrostalo (Arcturuksenkatu 5–19) pitää sisällään 21 asuntoa, kooltaan 54,5–98 m2, tilavista kaksioista neljän huoneen kaksikerroksisiin koteihin.

Asunto Oy Helsingin Parrulaituri (Parrulaituri 10) on 49 asunnon kerrostalo. Asunnot ovat kooltaan 39,5–112 m2, yksiöistä viiden huoneen koteihin. Kaikista asunnoista avautuu näkymä Sompasaarenkanavalle joko parvekkeelta tai terassipihalta.

Molemmat uudet kohteet sijaitsevat aivan koulun ja päiväkodin vieressä, keskenään samassa korttelissa. Näiden ja viereisten talojen väliin jää suojaisa korttelipiha, jonka alle yhtiöiden autopaikat sijoittuvat.

Alustavan aikataulun mukaisesti rakennustyöt molemmissa kohteissa aloitetaan keväällä 2016 ja arvioitu valmistuminen on loppuvuodesta 2017.

Lisätiedot ja esitteet kohteista tulevat ATT:n sivuille 14. lokakuuta. Molempien kohteiden hakuaika alkaa 21.10.2015 klo 10.00 ja päättyy 4.11.2015 klo 10.00.