Puolihitas-kohde Myllypiha tulee ennakkomarkkinointiin

Uuden Puolihitas-omistusasuntokohteemme Asunto Oy Helsingin Myllypihan (Valssimyllynkatu 6) asunnot tulevat pian ennakkomarkkinointiin.

Puu-Myllypuron pientaloalueelle Myllypuroon rakennettava yhtiö muodostuu kahdesta kaksikerroksisesta pienkerrostalosta, viidestä kaksikerroksisesta rivitalosta ja neljästä kaksikerroksisesta paritalosta. Asuntoja savuttomassa yhtiössä on yhteensä 37 kpl kooltaan 51,5–94,5 m². Asunnot ovat pääosin kaksikerroksisia, poikkeuksena pienkerrostalon asunnot A3, B4 ja B7, jotka ovat yhdessä tasossa, sekä asunnot A1, A2, B5 ja B6, joissa sisääntulo on ensimmäisessä kerroksessa ja asuintilat toisessa kerroksessa.

Rakennustyöt on aloitettu syksyllä 2017 ja arvioitu valmistuminen on kesällä 2019. Lisätiedot ja kohde-esite julkaistaan sivuillamme lähiaikoina.

Puu-Myllypurosta rakentuu kodikas ”puinen kaupunkikylä” lähelle Myllypuron palveluita sekä Myllypuron ja Itäkeskuksen metroasemia. Uudistunut Myllypuron ostoskeskus on myös moderni lähipalvelujen keskus. Lähellä ovat kaupungin monipuolisimmat liikuntamahdollisuudet ja kutsuvat ulkoilumaastot.