Hitas-kohde Amadores on ennakkomarkkinoinnissa

Uusi Hitas-omistusasuntokohteemme Asunto Oy Helsingin Amadores (Atlantinkatu 16) on ennakkomarkkinoinnissa. Hakuaika alkaa 5.3.2019 klo 10.00 ja päättyy 14.3.2019 klo 10.00. Jätkäsaareen rakentuva yhtiö muodostuu kerrostalosta, jossa on yhteensä 31 asuntoa kooltaan 52,5–102,0 m². Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke ja lämmin irtaimistovarasto. Osassa on myös vaatehuone. Talosauna kattoterasseineen sijaitsee rakennuksen ylimmässä kerroksessa. 

Lisätiedot ja kohde-esite löytyvät Amadoreksen kohdesivulta. Myös hakulomake avautuu ja löytyy sieltä kun hakuaika alkaa. Nykyisten Hitas-ehtojen mukaisesti kolmioihin ja siitä isompiin asuntoihin haettaessa on arvonnassa etusija lapsiperheillä.
 

Asunto Oy Helsingin Amadores

Merellisestä Jätkäsaaresta rakentuu urbaani asuinalue osaksi Helsingin kantakaupunkia. Julkiset ja yksityiset palvelut tulevat olemaan kävelymatkan päässä, samoin kuin monipuolistuvat liikunta- ja virkistysmahdollisuudet. Hyväntoivonpuistoon rakentuva Amadores sijoittuu erinomaisten yhteyksien ääreen: raitiovaunulinjojen, Ruoholahden metroaseman ja kattavan pyöräily- ja jalankulkuverkoston ansiosta yhteydet ovat sujuvat keskustaan ja muualle kaupunkiin.