Etusivu

HITAS-Omistusasunnot

 

Asuntotuotanto noudattaa Hitas-asuntojen jaossa arvontamenettelyä. Mikäli asuntoja on arvonnan jälkeen myymättä, ovat ne ostettavissa kauttamme. Vapaista asunnoista ilmoitamme viipymättä  kotisivuilamme.

Pasilan Postipuistossa  Asunto Oy Helsingin Kollikallio, Jätkäsaaressa Asunto Oy Helsingin Havanna, Koskelassa Asunto Oy Helsingin Koskelanpiha , Herttoniemessä Asunto Oy Helsingin Siili ja Sompasaaressa Asunto Oy Helsingin Priki Johanna, Talinrannan / Munkkiniemen Asunto Oy Helsingin Muusanpolku.

HASO-Asumisoikeusasunnot

Asumisoikeusasunto on turvallinen vaihtoehto. Sen omarahoitusosuus on 15 % asunnon hinnasta, eikä siinä ole jälleenmyyntiriskiä. Asunnot pysyvät asumisoikeusasuntoina ja niissä on omistusasuntoa vastaava asumisturva. Yli 55-vuotiaan tai asumisoikeusasunnosta toiseen vaihtavan ei tarvitse esittää varallisuusselvitystä asuntoa ostaessaan.

Uusimmat kohteemme ovat:

Haso Vinsentinkatu 5 Sompasaaressa, Haso Asetelmanpolku Kuninkaantammessa, Haso Virtaranta Mellunkylässä, Haso Ystävyydenpuisto Itäkeskuksessa, Haso Jamaika ja Haso Atlantinkaari Jätkäsaaressa, Haso Smoltinkuja, Haso Jokipoika, Haso Taimenpuro Tapanilassa, Haso Veturi, Haso Postiljooni ja Haso Postimies Pohjois-Pasilassa, Haso Pippurimylly ja Haso Vanha Mylly Myllypurossa, sekä Haso Koskelantie Koskelassa.

 

 

 

Katso Pojamankallion video

Asumme Kruunuvuorenrannassa