Helsingin Asumisoikeus Oy
Sammaltori
Jäkälätie 10, 00730 Helsinki
Myyty

Kohde

Yleistiedot

Oikaisu: Esitteen huoneistoluettelon yhteisissä tiloissa on mainittu virheellisesti kuntosali 22 m2. Kuntosalia ei kohteessa ole.

Jos hakija ei ota vastaan tarjottua asuntoa, sitä tarjotaan seuraavaksi pienimmälle järjestysnumerolle ko. asuntoa hakeneelle. Tarjoukset lähetetään sähköpostilla. Emme erikseen ilmoita sijoitusta jonossa. Hakemuksenne on voimassa kohteen rakentamisen ajan. Hakijalla tulee olla kunnan myöntämä, käyttämätön asumisoikeusnumero, jota ilman emme voi käsitellä hakemuksia. Mikäli ette saa tarjousta hakemastanne asunnosta, jäätte edelleen jonoon asumisoikeusnumeroiden mukaisessa järjestyksessä.

Huoneistot-välilehdellä kaikki asunnot on merkitty varatuiksi hakemusten käsittelyn ajaksi. Ne asunnot, joita ei jostain syystä varata, merkitään vapaiksi vasta sitten, kun kaikki hakemusaikana tulleet hakemukset on käsitelty. Järjestyksenmukainen hakemuskäsittely voi viedä aikaa useita viikkoja, joten pyydämme kärsivällisyyttä.

Vehreään Tapanilaan rakennetaan Helsingin Asumisoikeus Oy Sammaltori, jonka asumisoikeusasuntoja voivat hakea 55 vuotta täyttäneet. 

Sammaltori muodostuu kahdesta rakennuksesta, joissa on yhteensä 79 asuntoa kooltaan 29,0–97,0 m². Asuntoihin kuuluu lasitettu parveke tai terassi, osassa asunnoissa on ranskalainen parveke. Kahdessä ylimmän kerroksen asunnossa on 2 kerrosta ja niissä on 2 parveketta. Jokaisessa asunnossa on lämmin irtaimistovarasto. Kohde on savuton ja esteetön. 

Sammaltorin asunnot valmistuvat Tapanilan juna-aseman ja palveluiden ääreen. Liikkuminen on helppoa, koska kohteen vieressä on alikulkuyhteys juna-asemalle ja bussien kääntöpaikka pysäkkeineen. Kävelymatkan päästä löytyvät Tapanilan palvelut, kuten kaupat, kioski, asiamiesposti, kirjasto ja urheilukeskus. Malmin ja Tikkurilan kaupat ja palvelut ovat nopean juna- ja automatkan päässä. 

Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on 3–5/2022. Tontti on vuokrattu Helsingin kaupungilta.

Asuinalue: 
Tapanila
Talotyyppi: 
Block of flats
Asuntotyypit: 
1H + KT, 2H + KT, 2H + KT + S, 3H + KT + S, 4H + KT + S
Huoneistojen pinta-alat (m2): 
29,0 - 97,0
Energialuokka: 
C
Esteettömyys: 
Kyllä
Savuttomuus: 
Kyllä
Contact us: 

Helsingin kaupunki
Asuntotuotanto
Leena Suikkanen
(09) 3103 4297

leena.suikkanen@hel.fi

Helsingin kaupunki
Asuntotuotanto
 

Last modified: 
25.01.2021

Asemapiirros: 
Julkisivut: 
Sijainti