Helsingin Asumisoikeus Oy
Haavi
Capellan puistotie 20, 00540 Helsinki
Käsittelyssä

Kohde

Yleistiedot

Kohteen hakuaika on päättynyt.

Hakuaikana saimme n. 1 200 hakemusta.  Hakemukset on käsitelty ja tarjoukset on lähetetty sähköpostilla. Tarjoukset ovat lähteneet  numeroilla 1000-80 000, mikäli ette saaneet tarjousta hakemastanne asunnosta, olette edelleen jonossa asumisoikeusnumeroiden mukaisessa järjestyksessä. Suuren hakijamäärän vuoksi emme vastaa puhelintiedusteluihin tai kerro sijoitusta jonossa. Pyydämme hakijoilta kärsivällisyyttä.  
 
Kalasataman merelliseen ympäristöön rakennetaan asumisoikeusasuntoja yksiöistä neljän huoneen saunallisiin perheasuntoihin. HASO Haavi on 8-kerroksinen kerrostalo, jossa on 47 asuntoa kooltaan 35,5–90,0 m². Kaikissa asunnoissa on parveke tai ranskalainen parveke sekä lämmin irtaimistovarasto. Osassa asunnoista on huoneistosauna. Kohde on savuton.

Haso Haavi sijaitsee Kulosaarensillan pohjoispuolella lähellä uutta terveys- ja hyvinvointikeskusta, kattavien palveluiden kauppakeskus Rediä sekä erinomaisia liikenneyhteyksiä. Rantareitit, kanavat laivoineen ja eläväinen kaupunkikulttuuri ovat osa uudistuvaa asuinaluetta. Kalasatama on Helsingin Smart City -kaupunginosa, jossa noudatetaan älykkään kaupunkirakentamisen ajatusta.

Asuinalue: 
Kalasatama
Talotyyppi: 
Block of flats
Asuntotyypit: 
1H+KT, 2H+KT, 2H+KT+S, 3H+KT, 3H+KT+S, 4H+KT+S
Huoneistojen pinta-alat (m2): 
35,5 - 90,0
Asumisoikeusmaksu: 
27.520,00 € - 59.449,00 €
Energialuokka: 
C
Esteettömyys: 
Kyllä
Savuttomuus: 
Kyllä
Contact us: 

Helsingin kaupunki  
Asuntotuotanto
kirsi.kukkonen@hel.fi

Last modified: 
07.06.2019

Asemapiirros: 
Julkisivut: