Helsingin Asumisoikeus Oy
Atrain
Kalasatamankatu 17, 00580 Helsinki
Käsittelyssä

Kohde

Yleistiedot

KOHTEEN HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT 23.9.2019 klo 12.00

Olemme saaneet n. 1 200 hakemusta. Suuren hakijamäärän vuoksi hakemusten käsittelyaika tulee olemaan useita viikkoja. Emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin. Pahoittelemme ja pyydämme kärsivällisyyttä. Tarjous asunnosta lähetetään sähköpostitse pienimmällä järjestysnumerolla ko. asuntoa hakeneelle. Emme erikseen ilmoita sijoitusta jonossa. Hakemuksenne on voimassa kohteen rakennusajan.

Hakijalla tulee olla kunnan myöntämä, käyttämätön asumisoikeusjärjestysnumero, jota ilman emme voi käsitellä hakemuksia. Mikäli ette saa tarjousta hakemastanne asunnosta, jäätte edelleen jonoon asumisoikeusnumeroiden mukaisessa järjestyksessä.

Kalasataman merelliseen ympäristöön rakennetaan asumisoikeusasuntoja kaksioista neljän huoneen perheasuntoihin. HASO Atrain on 7-kerroksinen kerrostalo, jossa on 41 asuntoa kooltaan 47,5–85,5 m². Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke ja lämmin irtaimistovarasto. Osassa asunnoissa on huoneistosauna. Kohde on savuton. 

Helsingin Asumisoikeus Oy Atrain sijaitsee kattavien palveluiden ja erinomaisten kulkuyhteyksien ääressä: kauppakeskus REDI ja Kalasataman metroasema ovat vain muutaman korttelin päässä. Uudistuva asuinalue tarjoaa rantaraitteja, kanavia laivoineen ja vehreitä puistoja. Kalasatama on myös eläväisen kaupunkikulttuurin koti, ja taidetta ja tapahtumia löytyy mm. läheisiltä Suvilahden ja Teurastamon alueilta. Kalasatamasta kasvaa Helsingin Smart City -kaupunginosa, jossa noudatetaan älykkään kaupunkirakentamisen ajatusta. 

Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on syksyllä 2021.

Asuinalue: 
Kalasatama
Talotyyppi: 
Block of flats
Asuntotyypit: 
2–4H+KT, 3–4H+KT+S
Huoneistojen pinta-alat (m2): 
47,5 - 85,5
Asumisoikeusmaksu: 
33.505,00 € - 54.888,00 €
Vesimaksuennakko: 
21 €/hlö/kk
Autopaikka: 
55 €
Energialuokka: 
C
Esteettömyys: 
Kyllä
Savuttomuus: 
Kyllä
Contact us: 

Helsingin kaupunki
Asuntotuotanto

kirsi.kukkonen@hel.fi
leena.suikkanen@hel.fi
 

 

Last modified: 
24.09.2019

Asemapiirros: 
Julkisivut: